Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 617 About UsOver ons - Nova Experia

Over ons

Nova Experia

Is een succesvolle projectorganisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van kennis- en capaciteitsvraagstukken en biedt projectondersteuning voor Oil, Gas en Power gerelateerde industrieën en bouw en civiele projecten.

Dankzij onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt en de begeleiding van onze ingenieurs, kunnen wij de juiste match maken waar talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote beursgenoteerde multinationals die zowel nationaal als internationaal opereren.

Onze professionals

U kunt verwachten dat de professionals van Nova Experia garant staan voor een grote mate van loyaliteit, kennis, gedrevenheid en daadkracht. Samen met u gaan wij de uitdaging aan, Nova Experia treedt op als uw klant, maar denkt graag mee als partner. Op deze manier kunnen wij aansluitend maatwerk leveren zonder daarbij uw behoeften uit het oog te verliezen.