Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 617 MissionMissie - Nova Experia

Missie

Onze missie, uw succes

Experia zet haar professionals en mogelijkheden graag in om uw kennis- of capaciteitsvraagstukken op te lossen. Dat is onze missie!

Uw succes, onze missie

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van personeel. Nova Experia wil ervoor zorgen dat uw project een succes wordt. Het is dan ook onze missie om betrokken, betrouwbare en daadkrachtige dienstverlening te bieden, om zo een uitstekende partner te zijn voor onze professionals en onze opdrachtgevers. Dit doen we door de inzet van gemotiveerde en ervaren specialisten die zich volledig inzetten ten behoeve van onze projecten en de realisatie van uw (project)doel-stellingen als opdrachtgever.

Onze focus, specialisatie per vakgebied en duurzame borging van de kwaliteit van onze groeiende internationale dienstverlening maken ons een betrouwbare partner.

Investeren in de samenleving

Als bedrijf waarin mensen centraal staan, is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor Nova Experia een vanzelfsprekendheid. Wij richten ons met onze MVO-activiteiten op mens, milieu en maatschappij. Denk hierbij aan personele ontwikkeling, hiervoor werken wij onder andere samen met Emopact, Daarnaast werken we aan milieubesparende maatregelen, stimuleren van het gebruik van energiezuinige auto’s, voeren van een milieuverantwoorde bedrijfsvoering en het ondersteunen van humanitaire doelen.