Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 648 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 648 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 648

Carrière

Aansprekende projecten voor Technisch, Financieel & Administratief personeel

Als professional wil je uitgedaagd worden, meedenken en meewerken aan aansprekende projecten. Ervaring opdoen bij grote nationale en internationale bedrijven. Nova Experia helpt jou je ambities waar te maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Als je bij Nova Experia werkt wordt er veel van je verwacht. Wij en onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in de Oil, Gas en Power gerelateerde industrieën en bouw en civiele projecten. Grote spelers met veelal complexe vraagstukken en projecten. De ideale omgeving om je verder te ontwikkelen als professional. Opleiding, coaching en begeleiding
De persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk bij Nova Experia. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding, coaching en begeleiding van onze professionals. En stimuleren we de overdracht van kennis tussen professionals.

Als je open staat voor de volgende stap in je loopbaan, informeer dan naar de mogelijkheden bij Nova Experia.

De beste mensen in het vak

Grootse prestaties leiden tot nog hogere verwachtingen. Onze opdrachtgevers verwachten van Nova Experia dan ook niets minder dan topkwaliteit. Die kwaliteit kunnen wij alleen leveren als we beschikken over de beste mensen in het vak.
Onze professionals zijn ons belangrijkste kapitaal
Logisch dus dat we zuinig zijn op onze mensen. Dat blijkt niet alleen uit de intensieve begeleiding en prima arbeidsvoorwaarden, maar ook uit de flexibiliteit in contractvormen. Want hoewel we met goede mensen graag een lange termijnrelatie aangaan, kun je soms ook op basis van andere contractvormen aan de slag bij onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld als ZZP’er. Persoonlijke groei vinden we belangrijk bij Nova Experia. Het is onze overtuiging dat persoonlijke groei van onze medewerkers leidt tot groei van Nova Experia als geheel. Daarom besteden we veel aandacht aan de begeleiding van onze professionals. Investeren we in persoonlijke groei door coaching en opleidingen op maat aan te bieden.

Persoonlijk ontwikkel plan

Het begint allemaal met ambitie. Als je bij ons in dienst komt leggen we jouw ambities vast in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Vervolgens stippelen we gezamenlijk een traject uit om invulling te geven aan die ambities. En tijdens een project houden we contact om de voortgang te bespreken.

Projecten die aansluiten bij je ambities

We proberen je te plaatsen op projecten die aansluiten bij je ambities. Eén van de voordelen van werken op projectbasis is dat je je vaak sneller kunt ontwikkelen naar de gewenste functie dan wanneer je langere tijd bij dezelfde werkgever werkt. Wij hebben diverse aansprekende opdrachtgevers en uitdagende projecten, regionaal, nationaal en internationaal.

Tevredenheidsonderzoek

Nova Experia streeft naar het hoogste niveau van kwaliteit van de dienstverlening.
Nova Experia is een sterk groeiende onderneming die volop in ontwikkeling is. Het behouden van een hoge mate van kwaliteit van de dienstverlening is hierbij cruciaal. Om de processen goed te beheersen en te kunnen meten, is een kwaliteitsmanagementsysteem ingericht, waarin kwaliteit en veiligheid zijn geïntegreerd. Om de dienstverlening continue te kunnen verbeteren en aan te kunnen passen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en medewerkers, is een mailadres ingevoerd, te weten verbetervoorstellen@nova-experia.nl