Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 617 OpdrachtgeversClients - Nova Experia

Opdrachtgevers

Waarom werken met Nova Experia?

U bent op zoek naar de partner die niet alleen uw uitdagingen begrijpt maar mee kan investeren als leverancier van kwalitatief personeel als ondersteuner en adviseur voor elk kennis of capaciteitsprobleem. Door eerlijk en transparant op te treden bouwen wij mee aan uw succes.

Wij kunnen onze opdrachtgevers de beste oplossing in flexibele ondersteuning aanbieden voor de korte of lange termijn. Van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders, projectmanagers, kostendeskundigen tot project administrateurs en project controllers. Onze Adviseurs zijn zelf afkomstig uit de Techniek en kunnen zich daardoor goed inleven in de behoefte van de opdrachtgever. Nova Experia werkt momenteel al nauw samen met zowel overheden als het bedrijfsleven en werkt volgens de ISO-, VCU- en NEN4400 richtlijnen.

Specialistische kennis en ondersteuning

Onze professionals zijn op midden- en hoger kaderniveau actief in de Oil, Gas en Power gerelateerde industrieën en bouw en civiele projecten.

Flexibiliteit en zekerheid

Wij bieden u de perfecte oplossing in flexibele ondersteuning. Ook kan Nova Experia vaste invulling geven binnen uw organisatie door middel van Werving & Selectie (op basis van ‘No cure no pay’!). Met de aanwezige kennis en expertise binnen Nova Experia kunnen wij, indien gewenst, uw projecten in eigen huis of op locatie uitvoeren.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner, bent u bij Nova Experia aan het juiste adres. Wij zijn mensgericht en betrokken, waardoor de klant bij ons kan rekenen op enthousiast en toegewijd personeel!

Ons DNA

Daadkracht, infiniteit, gedrevenheid, resultaatgerichtheid en klantgericht werken zijn kenmerken waarover al onze medewerkers beschikken. Verder hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en doen wat we zeggen! Tot slot zijn we flexibel, waardoor we u snel en adequaat kunnen helpen aan de juiste medewerker.

Kwaliteit

Niet alleen ons talent, ook de directie van Nova Experia streeft naar perfectie. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze organisatie zorgvuldig wordt bewaakt; wij mogen daarom ook NEN 4400-1 keurmerk dragen. Verder volgen wij ook de ISO 9001:2000 en VCU richtlijnen en zullen op termijn ook hiervoor gecertificeerd zijn.