Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 617 Nova Experia Engineering - Nova Experia

Nova Experia Engineering

Nova Experia is een landelijk werkend adviesbureau en richt zich op het oplossen van capaciteits- en kennisvraagstukken in de:

– Werktuigbouw
– Scheepsbouw
– Elektrotechniek
– Civiele techniek en Bouwkunde
– Informatie- en communicatietechnologie (ICT)

Nova Experia werkt samen met zowel overheden als het bedrijfsleven en werkt volgens de ISO-, VCU- en NEN4400 richtlijnen. Wij bieden onze opdrachtgevers de beste oplossing in flexibele ondersteuning. Van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders tot beleidsmedewerkers, projectmanagers en kostendeskundigen. Onze Adviseurs zijn zelf afkomstig uit de techniek en kunnen zich daardoor goed inleven in de behoefte van de opdrachtgever.

Kijkt u daarom naar onze laatste vacatures op onze website of neem direct contact met ons op!