Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 599 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/c/nova-experia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/types/embedded/includes/wpml.php on line 617 ServicesDiensten - Nova Experia

Diensten

Nova Experia is gespecialiseerd in de Oil, Gas en Power gerelateerde industrieën en bouw en civiele projecten. Om deze markten te voorzien van de juiste ondersteuning, bestaat de dienstverlening van Nova Experia uit vier verschillende onderdelen:

1 | Projectondersteuning door het uitvoeren van (consultancy)opdrachten op regiebasis;
2 | Het op detacheringsbasis ter beschikking stellen van arbeidskrachten;
3 | Het uitvoeren van gespecialiseerde werving- en selectieopdrachten;
4 | Traineeships. Als u kandidaten de kans wilt geven verschillende functies binnen uw organisatie te verkennen, dan is een traineeship misschien iets voor u. De trainee leert al doende uw organisatie kennen en krijgt zo een idee welke functie hem op het lijf geschreven is. U begeleidt trainees en investeert daarin, zodat ze na een traineeship van één jaar compleet zijn toegerust voor een (nieuwe) baan. Vervolgens treden ze bij u in dienst.

Ons doel is u te ontzorgen. Heeft u behoefte aan ondersteuning?
Neem contact met ons op! Bel: 0162-752 001